maandag 9 november 2015

Dutch Doobadoo - Swing Card Art

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de nieuwe Swing Card Art mal "Circle" van Dutch Doobadoo. Wat een leuk model is dat weer om te maken.


De basis heb ik nagetekend op het Metallic cardstock wit van Joy! Crafts, dit geeft een mooie sjieke uitstraling. Voor het designpapier heb ik het paperpad Nordic Winter PK9128 van Marianne Design gebruikt. De teksten die ik op deze kaart heb gebruikt zitten ook in het paperpad.

Dutch Doobadoo - Swing Card Art - Circle  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Wooden fences


Aan de zijkanten heb ik de blauwe mal "Sterrenrand 6002/0397" van Noor! Design gebruikt. Links onder zie je nog een Paper Art Kraft Fences van Dutch Doobadoo. Voor het hekje heb ik een Paper Art sneeuwpop geplaatst. Deze staat in de sneeuw die gemaakt is met de Foamball Clay.

De kleine ijskristallen zijn gemaakt met de Craftable Punch Die - Stars van Marianne Design. De denneappels zijn gemaakt met een stansmal van CraftEmotions.


Aan de binnenkant heb ik de Craftable Rosette gebruikt. Dit is weer een erg mooie mal waar je een lintje doorheen kan rijgen. In het midden een plaatje van Marrie verwerkt. Achter de tekst X-mas zitten nog wat hulstblaadjes, deze zijn gemaakt met de Vintage Flourishes mal 6003/0060.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Swing Card Art - Circle Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Wooden fences  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Snowman Marianne Design - Knipvel - Mattie`s Mooiste - Dear Marianne Design - Paperpad A5 - Nordic Winter (met glitters) Marianne Design - Craftables - Ribbon doily with Rosette MD Craftables - Punch Die - Snowflakes Noor! Design - Vintage Flourishes - Hulstbladeren Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterrenStansmal CraftEmotions - Autumn Woods - Denneappels 


4 opmerkingen:

  1. Hoi Jenine,

    Wat een mooie kaart heb je gemaakt.

    Groetjes, Friedy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jenine deine Karte sieht ganz wundervoll aus. Ich mag das Design und die schönen winterlichen Farben.
    Liebe Grüße Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat een schitterend kaartje Jenine heel erg leuk afgewerkt TOP hoor.
    Zelf heb ik deze mal ook maar krijg het nog niet zo mooi voor elkaar helaas.
    Wens je een fijne knutsel avond......Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt allemaal voor de leuke reacties :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX